Färdigställ ditt e-postkonto

För dej som ännu inte har loggat in med din zonline adress i G suite så måste ditt e-postkonto färdigställas, välj “Självservice” i menyn och i undermenyn väljer du sen “Lösenordshantering”. Du blir då automatiskt skickad till självserviceportalen där du loggar in med ditt användarid och det senaste lösenordet du hade på zonline.

När du loggat in i självserviceportalen kan du själv byta ditt lösenord.
Du kan därifrån via en länk registrera en alternativ e-postadress samt koppla ihop din smarta telefon med ditt e-postkonto för att själv smidigt kunna göra en lösenordsåterställning om du har glömt ditt lösenord.

En instruktion om hur du gör detta finns som länk längst ner på sidan. Det finns även en länk till sidan som ger dig möjlighet att registrera en alternativ e-postadress samt att koppla ihop din smarta telefon med ditt e-postkonto (One-time Password). Använd INTE din zonline adress som alternativ e-postadress.

Får du problem med att logga in självserviceportalen så kontakta din Kommunadministratör om du är personal, som elev kontaktar du din skoladministratör. Kontaktuppgifter finner du under menyn “Din kommun”.